Nieuws

Simyo begint met ondersteuning e-sim

Het leek nog even te duren, maar niks blijkt minder waar: KPN dochter Simyo gaat het gebruik van e-sim ondersteunen. Dat heeft de provider bekend gemaakt. Sinds deze week kunnen klanten een e-sim krijgen via de app van Simyo.

Heb je een iPhone uit 2018 of 2019, dan kan je een e-sim van Simyo gebruiken. De provider geeft aan voor Android ook dit jaar nog ondersteuning te bieden.

E-sim wordt al in 29 landen aangeboden. In Nederland is het vooralsnog redelijk onbekend. Simyo is de eerste provider in Nederland die de e-sim beschikbaar maakt voor abonnees en prepaid-gebruikers.

Wat zijn de voordelen?

De e-sim is een digitale simkaart die je kan downloaden via de app van de provider. Hierdoor kan je meerdere abonnementen op 1 e-sim zetten, bijvoorbeeld een privé of zakelijk abonnement. Een ander voordeel is dat je niet meer op een simkaart hoeft te wachten bij het overstappen naar een ander abonnement.

Voor een zo goede mogelijke gebruikerservaring gebruiken wij cookies voor technische, meet- en marketingdoeleinden. Door verder te gaan op onze site gaat u hiermee akkoord.
Leest u voor meer informatie ook onze Privacy verklaring. Sluiten x