Over Simonly.nl

Simonly.nl vindt het abonnement dat bij jou past

Een nieuw abonnement uitzoeken kost veel tijd en door veel verschillende providers weet je niet waar je moet beginnen. Simonly.nl is hier om jouw keuze makkelijk, snel en feilloos te laten verlopen. Wij hebben voor jou de beste providers en abonnementen op een rijtje gezet en door onze vergelijker vind je altijd het Sim Only abonnement dat écht bij jou past.

Door onze Sim Only vergelijker hoef je niet meer te kiezen tussen de factoren die voor jou belangrijk zijn. Wil jij onbeperkt internet of heb je liever een abonnement dat je maandelijks op kan zeggen? Geef het aan in de vergelijker en wij zetten alle abonnementen die aan deze criteria voldoen voor jou op een rijtje. Zo vind je altijd het goedkoopste abonnement dat bij jou past!

Simonly.nl is is niet verbonden aan een telefoonmaatschappij of provider. Wij helpen in jou zoektocht naar het goedkoopste abonnement zodat jij nooit te veel moet betalen. Wanneer je jouw ideale abonnement selecteert ga je naar de website van je toekomstige provider en sluit je daar zelf je abonnement af. Zo zorgen wij ervoor dat het vergelijken voor jou helemaal gratis en onafhankelijk is.

Ook kun je bij ons altijd terecht voor al je telefoon-gerelateerde vragen. De experts bij Simonly.nl houden zorgvuldig de markt in de gaten en zijn goed op de hoogte van de nieuwste trends. Hoe zit dat met onbeperkt internet in het buitenland? En hoe maak je een wifi hotspot van je telefoon? Vind de antwoorden op deze en nog véél meer vragen hier!

Reviews van Simonly.nl

Bekijks reviews

8.4/10

Goed (8/10) | 93x beoordeeld

91% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Mogelijk gemaakt door

Bekijk alle reviews

Over de Sim Only Awards

Elk jaar zijn we weer op zoek naar de allerbeste Sim Only abonnementen van het jaar. Op basis van een grootschalig onderzoek onder onze klanten reiken wij de felbegeerde Sim Only Awards aan de best beoordeelde providers. Dit zijn de winnaars van de Sim Only Awards!

Voor een zo goede mogelijke gebruikerservaring gebruiken wij cookies voor technische, meet- en marketingdoeleinden. Door verder te gaan op onze site gaat u hiermee akkoord.
Leest u voor meer informatie ook onze Privacy verklaring. Sluiten x