Aantal belminuten:
200 min
Aantal MB's:
3100 mb
Aantal sms'jes:
100 sms

Sim Only 4G: supersnel internet!

Met een Sim Only abonnement met 4G internet kan je bijna overal supersnel HD video kijken, online gamen, bestanden uploaden en downloaden.

Tele2 altijd schandalig snel 4G internet

Unlimited internet + unlimited Bel/SMS

 • Nummerbehoud
 • Altijd schandalig snel 4G
 • Maandelijks opzegbaar
 • .
Scherp geprijsd!
Bestel nu

Voordelen van 4G Sim Only

Een 4G Sim Only abonnement is ontzettend voordelig als je geen nieuwe mobiele telefoon nodig hebt. Het scheelt je een hoop maandelijkse belkosten, maar je maakt wel ultiem gebruik van je nieuwe abonnement. Want, met 4G internet in je Sim Only abonnement kun je nóg sneller internetten op je mobiele telefoon! 4G is de nieuwste generatie van het mobiele netwerk en de opvolger van 3G. Deze nieuwe mobiele internet standaard is nog sneller en stabieler dan haar voorloper. De meeste providers die 4G aanbieden, hebben nagenoeg landelijk bereik. Dat is heel prettig, want dan kun je altijd en overal gebruik maken van je snelle 4G Sim Only abonnement.

Aan de rechterkant op deze pagina kun je op de netwerken klikken om te zien welk netwerk de beste 4G-dekking voor jou heeft. Telfort, Youfone en Simyo maken gebruik van het KPN netwerk, Ben maakt gebruik van het T-mobile netwerk en Ziggo maakt gebruik van het Vodafone netwerk. Om snel en makkelijk te vergelijken welke provider het meest passende 4G abonnement voor jou biedt, hebben we de 4G-abonnementen op een rij gezet in een overzicht. Ga naar de 4G Sim Only vergelijken pagina om te kijken wat jouw beste deal is; let hierbij op de kolom "Internetsnelheid".

Voordelen 4G internet:

 • Supersnel downloaden/uploaden, videos en series kijken, muziek streamen en gamen
 • Voor de meeste providers geldt: landelijke dekking
 • Stabieler en vele malen sneller dan het 3G-netwerk
 • Minder afhankelijk van WiFi, altijd online onderweg
 • T-mobile
 • KPN
 • Vodafone
 • Tele2
Bekijk alle 4G abonnementen

3G vs 4G

Zie hier het verschil.

 
 
4G
1 seconde buffer
1 seconde
25 seconden
30 seconden buffer
 
3G
10 seconden buffer. Onderbreking tijdens terugspelen.
30 seconden
3 minuten
1-5 minuten buffer. Onderbreking tijdens terugspelen.
 

Is het nieuwe 4G netwerk beschikbaar in Nederland?

Helaas is 4G is niet beschikbaar in heel Nederland. Het grootste gedeelte van Nederland kan wel al 4G ontvangen. Het is per provider verschillend of je 4G kan ontvangen. Bovenaan deze pagina vind je de dekking per netwerk.

Heb ik een nieuwe simkaart nodig voor 4G?

Om 4G te ontvangen heb je geen aparte simkaart nodig. De simkaart is niet van belang voor het ontvangen van 4G, dit is afhankelijk van je telefoon. Op deze pagina kan je via de "4G ready check" kijken of je met jouw telefoon 4G kan ontvangen.

Is 4G beschikbaar op alle telefoons?

4G is niet beschikbaar op alle toestellen. Je kan dit eenvoudig controleren via de "4G ready check" op deze pagina.
Vragen? Neem contact op met: support@simonly.nl
Voor een zo goede mogelijke gebruikerservaring gebruiken wij cookies voor technische, meet- en marketingdoeleinden. Door verder te gaan op onze site gaat u hiermee akkoord.
Leest u voor meer informatie ook onze Privacy verklaring. Sluiten x