Sim Only met onbeperkt bellen: welk abonnement kies jij?

Selecteer aantal belminuten/sms:
Selecteer aantal MB's:
Selecteer contractduur
1 Maand
1 Jaar
2 Jaar
Selecteer internetsnelheid:
3G
4G
We hebben {{filteredPropositions.length}} Sim Only’s voor je gevonden

We vergelijken nu alle
Sim Only abonnementen voor je

Nog even geduld aub...

Onb. mins {{proposition.mins}} min of
Onb. sms {{proposition.sms}} sms of
Onb. mb {{proposition.mb}}MB ({{proposition.max_speed_internet_4g}})
{{proposition.duration}} maand
{{proposition.duration / 12}} jaar
{{proposition.sum_sub}}
€ {{ getEuros(proposition.sum_sub) }},{{ getCents(proposition.sum_sub) }}
geen aansluitkosten
(€{{ getEuros(proposition.sum_adm + proposition.sum_con + proposition.sum_shi) }},{{ getCents(proposition.sum_adm + proposition.sum_con + proposition.sum_shi) }} eenmalig)
Bestel
{{$index+1}}
Onb. mins {{proposition.mins}} min of
Onb. sms {{proposition.sms}} sms of
Onb. mb {{proposition.mb}}MB ({{proposition.max_speed_internet_4g}})
{{proposition.duration}} maand
{{proposition.duration / 12}} jaar
{{proposition.sum_sub}}
€ {{ getEuros(proposition.sum_sub) }},{{ getCents(proposition.sum_sub) }}
geen aansluitkosten
(€{{ getEuros(proposition.sum_adm + proposition.sum_con + proposition.sum_shi) }},{{ getCents(proposition.sum_adm + proposition.sum_con + proposition.sum_shi) }} eenmalig)
Bestel

Onbeperkte vrijheid om in contact te blijven

Iedere dag bellen met je familie, geliefde of vrienden hoeft helemaal niet duur te zijn. Het kan namelijk met een onbeperkt bellen sim only abonnement. Gewoon met je eigen mobiele telefoon.

Klinkt te mooi om waar te zijn? Dat is het niet! Je kan tegenwoordig bij de meeste providers gewoon onbeperkt bellen. En onbeperkt is ook echt onbeperkt. Bij KPN, Telfort, Vodafone en nog veel meer providers. Er zijn ook maandelijks opzegbare abonnementen waarmee je onbeperkt kan bellen. Deze kan je allemaal vergelijken op deze pagina. Zo zie je ook snel wie bijvoorbeeld de goedkoopste aanbieder is.

De opkomst van onbeperkt bellen

Ons belgedrag verandert. En blijft veranderen. Jongere generaties bellen veel minder omdat ze constant verbonden zijn met het internet, en gebruikmaken van apps als Whatsapp en Facebook messenger. Dit heeft ook invloed op de manier waarop providers hun data verdelen. Veel telecomproviders zien namelijk dat de inkomsten teruglopen vanuit het bellen. Waar je vroeger nog een gulden per minuut betaalde, is dat met het huidige belgedrag van consumenten niet meer mogelijk. Om het bellen weer interessant te maken moeten zij op zoek naar andere opties, zoals het aanbieden van belbundels die onbeperkt zijn. Bellen belast het netwerk nu toch veel minder dan vroeger, en dus is het ook makkelijker om dit aan te bieden.

Wat is wel en niet inbegrepen wanneer je onbeperkt belt?

Zelfs wanneer je onbeperkt kan bellen zitten er grenzen aan wat je allemaal met je abonnement kan. En dat ligt vooral in de betaalde telefoonnummers. Deze zijn niet inbegrepen in het onbeperkte bellen. Let daarom op dat je niet naar betaalde nummers belt en hier geen kosten voor verwacht. Ook bellen in het buitenland of naar het buitenland valt niet binnen je onbeperkte bundel. Zorg dat je in het buitenland altijd een buitenlandbundel gebruikt. Daar werkt het onbeperkt bellen namelijk niet.

Geldt er nog een fair use policy?

Veel providers werken nog steeds met een “fair use”-beleid. Dit houdt in dat wanneer iemand “misbruik” maakt van het een onbeperkte belbundel de provider hier een rekening voor kan en mag sturen. In werkelijkheid zal dit niet snel gebeuren en kunnen we weinig situaties bedenken waarbij dit het geval zal zijn, maar mocht je 24 uur per dag onbeperkt bellen met je buurman dan zou het kunnen dat je provider het hier niet mee eens is.

Overstappen of verlengen?

Wanneer je huidige abonnement is afgelopen heb je 2 keuzes: overstappen of verlengen. Het is in beide gevallen altijd slim om de sim only aanbiedingen te vergelijken met je huidige abonnement. Je kunt al snel heel veel geld besparen door NIET je huidige abonnement stilzwijgend door te laten lopen.

Bij sommige providers gaan je maandelijkse abonnementskosten na je contractperiode ook nog eens omhoog. Nog meer reden om niet zo maar te blijven zitten.

Overstappen naar andere provider


De mobiele markt is voortdurend in beweging. Providers proberen nieuwe klanten te werven en zijn vaak bereid daar hoge kortingen voor te geven aan de consument. Aan jou dus. Het is ook mogelijk dat je gewoon niet tevreden bent met je huidige mobiele provider. Overstappen naar een goedkope sim only aanbieding van een andere provider is heel eenvoudig. En je mobiele nummer behouden is bij bijna alle providers gratis.

Mobiele nummer behouden


De meeste mensen willen bij het overstappen naar een andere provider hun mobiele nummer behouden. Nummerbehoud kun je ongeveer 2 maanden voordat je huidige contract afloopt aanvragen. Dus wanneer jouw huidige contract in december afloopt, kun je vanaf oktober overstappen naar een andere provider met behoud van jouw nummer. Je nieuwe provider regelt het nummerbehoud met je oude provider. Het enige dat jij moet doen is aangeven tijdens je bestelling van je nieuwe simonly abonnement dat je je oude vertrouwde nummer wilt behouden.

Verlengen bij je huidige provider


Het kan natuurlijk ook goed zijn dat je helemaal tevreden bent met je huidige provider en dat je gewoon wilt blijven. Ook dan is het verstandig actie te ondernemen wanneer je contract afloopt. Veel providers werken namelijk met actietarieven tijdens de contractperiode. Loopt je mobiele abonnement af dan kan het dus zijn dat deze actiekorting vervalt. Jouw maandelijkse kosten gaan dan omhoog.

Kortom: laat je contract niet stilzwijgend doorlopen!

Door je abonnement te verlengen profiteer je opnieuw van de nu geldende aanbiedingen. Je blijft gewoon bij je huidige provider alleen kun je voor een goedkopere of beter passende sim only bundel kiezen.

Altijd even vergelijken


Dus of je nu wilt overstappen of verlengen, het is altijd verstandig even goed te kijken naar de sim only aanbiedingen die nu gelden.

Over Simonly.nl

Simonly.nl is al ruim 10 jaar de grootste onafhankelijke sim only aanbieder in Nederland. Bij ons vind je alle providers van sim only abonnementen. Van de goedkoopste bundel van slechts een paar euro tot onbeperkte abonnementen, waarbij je ongelimiteerd kunt bellen en internetten. In 1 overzicht kun je snel en eenvoudig zien welke aanbiedingen worden aangeboden en of jij kunt besparen door over te stappen of te verlengen.

Reviews van Simonly.nl


Geef hier uw Simonly.nl beoordeling

8.6/10

Goed (8/10) | 93x beoordeeld

91% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Mogelijk gemaakt door

Bekijk alle reviews
Vragen? Neem contact op met: support@simonly.nl
Voor een zo goede mogelijke gebruikerservaring gebruiken wij cookies voor technische, meet- en marketingdoeleinden. Door verder te gaan op onze site gaat u hiermee akkoord.
Leest u voor meer informatie ook onze Privacy verklaring. Sluiten x