Welke mobiele telefoonprovider is het beste?

Ieder jaar reikt Simonly.nl de Sim Only Awards uit aan de beste provider van Nederland. In een enquête beoordelen ruim zeshonderd respondenten negen providers op het gebied van bereik, klantenservice, kosten en nog veel meer. Zo kun je gemakkelijk de beste mobiele telefoonproviders met elkaar vergelijken.

Provider met de beste beoordeling

Simyo wint de Award voor Beste Sim Only Provider van 2018 met een eindbeoordeling van 8,4.

ProviderEindbeoordeling
Simyo8,4
Youfone
8,1
T-Mobile
8,1
KPN8,1
Ben7,8
Vodafone7,8
Telfort7,8
Tele27,7
Hollandsnieuwe7,5

Provider met beste bereik

Het beste bereik wordt beoordeeld op grond van bellen en internet (zowel het bereik als de snelheid). Simyo en Youfone scoorden beide het hoogst in deze categorieën.

Provider met beste klantenservice

Voor de beste service werd gekeken naar de vriendelijkheid van medewerkers en naar de bereikbaarheid van de klantenservice. Hier steekt Simyo met kop en schouder boven de concurrentie uit. KPN en T-Mobile komen het dichtst bij Simyo in de buurt.

Provider met het goedkoopste abonnement

Voer in onze vergelijker hoeveel MB’s en het aantal belminuten je in je abonnement wenst te hebben. Het goedkoopste aanbod verschijnt bovenaan in het overzicht.

Voor een zo goede mogelijke gebruikerservaring gebruiken wij cookies voor technische, meet- en marketingdoeleinden. Door verder te gaan op onze site gaat u hiermee akkoord.
Leest u voor meer informatie ook onze Privacy verklaring. Sluiten x