Hoeveel belminuten heb ik nodig?

Sta je op het punt een nieuw telefoonabonnement af te sluiten? Dan is het fijn om te weten hoeveel belminuten je in je bundel nodig hebt. Want betalen voor belminuten die je niet gebruikt of juist over je bundel heen gaan: beide zijn niet fijn.

Wat voor beller ben ik?

Het aantal gewenste belminuten is persoonsgebonden. Bel je bijvoorbeeld vaak en lang of bel je juist alleen voor het noodzakelijke? Hieronder hebben we een overzicht voor iedere soort gebruiker.

0 tot 100 belminuten

Word jij vaker gebeld dan dat je zelf iemand opbelt? Tot 100 belminuten is geschikt voor iedereen die alleen belt voor het noodzakelijke. Deze hoeveelheid is voldoende voor jou wanneer je niet elke dag belt en je gesprekken niet langer dan 4 minuten duren.

100 tot 300 belminuten

Bel jij bijna dagelijks en duren je gesprekken soms iets langer? Met een bundel van 300 belminuten kun je dagelijks zo’n 9 minuten bellen.

300 tot 500 belminuten

Bel jij sowieso dagelijks en ben je niet erg kort van stof? Met 500 minuten kun je per dag een kwartier bellen. Voelt dit aantal alsnog beklemmend? Misschien past onbeperkt bellen dan beter bij je.

500 belminuten en onbeperkt bellen

Heb je geen vaste telefoon thuis en gebruik je je mobiel wel eens voor zakelijke doeleinden? Geniet dan van alle vrijheid met een abonnement met onbeperkt aantal belminuten.

In onze vergelijker kun je aangeven hoeveel belminuten je wenst te hebben. Het goedkoopste sim only abonnement toegesneden op jouw voorkeuren verschijnt dan bovenaan in het overzicht.

Nog steeds keuze stress? Lees dan deze tips die je helpen bij het afsluiten van een telefoonabonnement .

Voor een zo goede mogelijke gebruikerservaring gebruiken wij cookies voor technische, meet- en marketingdoeleinden. Door verder te gaan op onze site gaat u hiermee akkoord.
Leest u voor meer informatie ook onze Privacy verklaring. Sluiten x