Hoeveel MB heb ik nodig voor mobiel internet?

Welke internetsnelheid wil je, welke apps gebruik je veel en hoe vaak ben je met WiFi verbonden? Al deze vragen zijn van invloed op hoeveel MB’s je nodig hebt voor mobiel internet abonnement.

Met onze verbruikshulp voor mobiel internet weet je in een split second hoeveel MB jij nodig hebt. Op de vergelijkingspagina vind je de verbruikshulp naast het kopje ‘Selecteer aantal MB’s’.

In deze video laten we je zien hoe je de vergelijker kunt gebruiken voor data en belminuten:

Hoeveel MB verbruiken Spotify, Netflix en Youtube?

In de verbruikshulp kun je de gewenste internetsnelheid aanklikken, 3G of 4G. Vervolgens kun je in de tool aangeven of je veel of weinig Facebook, Google Maps of WhatsApp gebruikt. Wanneer je bijvoorbeeld regelmatig Spotify, Netflix en Youtube opent heb je al snel 1500 MB in je abonnement bundel nodig. Tenzij je vaak met een WiFi-netwerk verbonden bent. Het is een kwestie van een paar klikken en dan rolt er een advies uit de tool. Die vertelt je dan hoeveel MB’s je nodig hebt. Dan kan het vergelijken van sim only abonnementen beginnen . Succes!

Voor een zo goede mogelijke gebruikerservaring gebruiken wij cookies voor technische, meet- en marketingdoeleinden. Door verder te gaan op onze site gaat u hiermee akkoord.
Leest u voor meer informatie ook onze Privacy verklaring. Sluiten x