Wat is een databundel?

Wil je op vakantie net zo veel internetten op je mobiel als thuis? Dan is een extra databundel aanschaffen misschien iets voor jou. Maar wat is een databundel precies?

Databundel in een abonnement

Een abonnement is in feite contract met je provider. Hierin staat wat jullie zijn overeengekomen: de algemene voorwaarden, de kosten, maar ook van welke diensten je gebruik maakt. Die diensten zijn bij wijze van de inhoud van je abonnement en noemen we bundels. Bundels zijn op te delen in drie categorieën: bellen, sms’en en internetten. Een databundel is hetzelfde als een internetbundel en zegt iets over hoeveel MB’s je per maand kunt gebruiken.

Weet je niet hoeveel MB’s je in je databundel nodig hebt? Ontdek het hier. In onze vergelijker vind je welke provider de goedkoopste databundels aanbiedt. Of geniet van alle vrijheid en ga voor onbeperkt internet. Deze abonnementen kunnen ook erg voordelig zijn.

Voor een zo goede mogelijke gebruikerservaring gebruiken wij cookies voor technische, meet- en marketingdoeleinden. Door verder te gaan op onze site gaat u hiermee akkoord.
Leest u voor meer informatie ook onze Privacy verklaring. Sluiten x