Welke contractduur moet ik nemen?

Wanneer je een sim only abonnement afsluit moet je op een aantal zaken letten. Naast het aantal belminuten en MB’s zit er ook een verschil in de contractduur per abonnement. Zo kun je kiezen uit een maandelijks opzegbaar abonnement, een eenjarig of een tweejarig abonnement. Maar welke contractduur past bij jou?

Maandelijks opzegbaar abonnement

Ben je op zoek naar maximale vrijheid en flexibiliteit, dan is een maandelijks opzegbaar sim only abonnement iets voor jou. Voor deze vrijheid betaal je iets meer dan voor een eenjarig of tweejarig contract, maar je kunt wel elke maand overstappen. Zo’n flexibel abonnement is handig wanneer je bijvoorbeeld een oude telefoon hebt die niet zo lang meer mee kan. Of wanneer je niet het risico wil lopen te veel belminuten en MB’s te kopen en daar vervolgens een jaar of langer aan vast te zitten. Niet alle providers bieden maandelijks opzegbare abonnementen aan, maar ze worden wel steeds populairder. Hier vind je het overzicht.

Eenjarig abonnement

Dit abonnement is relatief goedkoper dan een maandabonnement, maar is niet tussentijds opzegbaar. Je bent zo flexibeler dan met een tweejarig abonnement. Qua kosten en vrijheid is dit abonnement de ideale tussenweg. Wanneer je telefoon nog wel een jaartje mee kan, maar je niet zeker weet of hij de twee jaar redt, is een eenjarig abonnement bijvoorbeeld een goede oplossing. Selecteer een contractduur van 1 jaar in onze handige sim only vergelijker en zie direct de voordeligste abonnementen voor jou.

Tweejarig abonnement

Groeit het geld niet op jouw rug? Met een tweejarig sim only abonnement ben je het goedkoopste uit. Je hebt minder vrijheid, maar betaalt ook een stuk minder. Wanneer je telefoon in goede staat is en nog wel even mee kan, kan dit een goede optie zijn. Tegenwoordig zijn er ook tweejarige abonnementen die je tussentijds zowel naar boven als naar beneden kunt bijstellen. Zo blijf je toch een beetje flexibel.

In de sim only vergelijker kun je filteren op contractduur voor een handig overzicht.

Voor een zo goede mogelijke gebruikerservaring gebruiken wij cookies voor technische, meet- en marketingdoeleinden. Door verder te gaan op onze site gaat u hiermee akkoord.
Leest u voor meer informatie ook onze Privacy verklaring. Sluiten x