Waarop letten bij een sim only abonnement voor kinderen?

Zijn je kinderen toe aan hun eerste eigen telefoon, maar wil je de kosten binnen de perken houden? Dan is een sim only abonnement de ideale oplossing. Heb je thuis nog een oude telefoon liggen? Sluit hier een sim only abonnement bij af en bespaar flink op toestelkosten. Maar hoe kies je een sim only abonnement voor kinderen?

Waarop letten bij sim only abonnement voor kinderen?

In onze uitgebreide blog over sim only abonnementen voor kinderen vertellen we je stap voor stap waar je op moet letten bij het kiezen van een abonnement, maar ook hoe je verdere ongewenste kosten kunt voorkomen. Van het kiezen van belplafonds en onbeperkte databundels, tot het blokkeren van commerciƫle diensten.

Waarom sim only abonnement voor kinderen?

Met een sim only abonnement kun je veel geld besparen, omdat je niet maandelijks je toestel afbetaalt. Geef je kind bijvoorbeeld jouw oude smartphone en maak je geen zorgen over dure telefoons die in de speeltuin of onderweg naar school kapot kunnen gaan. Ook kun je bij een aantal sim only providers maandelijks opzeggen, wanneer het abonnement toch niet aan je wensen voldoet.

Simonly.nl heeft een ruim aanbod bij alle grote providers. In onze sim only vergelijker kun je jouw voorkeuren aangeven in het uitgebreide filter.

Voor een zo goede mogelijke gebruikerservaring gebruiken wij cookies voor technische, meet- en marketingdoeleinden. Door verder te gaan op onze site gaat u hiermee akkoord.
Leest u voor meer informatie ook onze Privacy verklaring. Sluiten x