Van prepaid naar abonnement?

Prepaid naar abonnement bij dezelfde provider

Wil je overstappen van prepaid naar een abonnement bij dezelfde provider? Dat kan heel gemakkelijk. Neem contact op met je provider en laat het gewenste abonnement op jouw simkaart zetten. Je kunt gewoon je oude simkaart houden. Bij het afsluiten van je abonnement, kun je desgewenst je eigen telefoonnummer behouden. Dit geef je aan tijdens het afsluiten van je abonnement. Hiervoor heb je je simkaartnummer nodig.

Wanneer je eigen toestel nog in orde is en je niet voor een duur abonnement wilt betalen, is een sim only abonnement een goede optie. Je betaalt bij een sim only abonnement geen toestelkosten, omdat je alleen een simkaart met een bundel koopt. Bekijk hier welk sim only abonnement bij jouw wensen aansluit.

Raak je in de war door al deze termen? Begrijpelijk. Daarom hebben wij de verschillen tussen prepaid, mobiele abonnementen en sim only abonnementen voor je op een rijtje gezet.

Prepaid beltegoed meenemen naar abonnement

Heb je nog beltegoed over en wil je van prepaid naar een abonnement bij je huidige provider? Dan kun je je beltegoed meestal meenemen. Dit bedrag wordt vaak verrekend op je eerste factuur.

Van prepaid overstappen naar een andere provider

Wil je van prepaid naar een abonnement bij een andere provider? Dan heb je een nieuwe simkaart nodig. Deze vraag je aan bij je nieuwe provider. Omdat je bij prepaid nergens aan vast zit, hoef je ook niets op te zeggen wanneer je overstapt. Wel is het goed om te weten dat je je beltegoed niet kunt meenemen wanneer je naar een andere provider overstapt. Het is daarom aan te raden je beltegoed eerst op te maken.

Ook is het mogelijk om van prepaid naar een sim only abonnement over te stappen met nummerbehoud.

Van prepaid naar sim only

Je hebt de keuze gemaakt om van prepaid over te stappen naar een abonnement. Maar welke abonnementen zijn het voordeligst? Een sim only abonnement is een goede oplossing wanneer je wel een abonnement wil, maar geen torenhoge abonnementskosten voor het afbetalen van een smartphone. Hierdoor ben je een stuk voordeliger uit dan bij een abonnement met toestel. We zetten de goedkoopste sim only abonnementen voor je op een rijtje.

Voor een zo goede mogelijke gebruikerservaring gebruiken wij cookies voor technische, meet- en marketingdoeleinden. Door verder te gaan op onze site gaat u hiermee akkoord.
Leest u voor meer informatie ook onze Privacy verklaring. Sluiten x