Nieuws

Tele2 introduceert: Verre Landen Bundels en laag dataplafond

Even een Uber bestellen of een berichtje sturen dat je veilig geland bent: we kunnen ons een vakantie zonder internet nauwelijks voorstellen. Toch bleek uit ons onderzoek van vorige week over internetten in het buitenland dat internetkosten bij veel providers hoog op kunnen lopen. Tele2 wil dit voorkomen en introduceert de Verre Landen Bundel om vakantiegangers meer controle over hun kosten te geven. 

Hoe werkt het?

Je kunt de internetbundels van Tele2 ook in het buitenland gebruiken. Er wordt onderscheid gemaakt tussen internet binnen de EU en buiten de EU. 

Binnen de EU

Je reguliere internetbundel is geldig binnen de EU (en in IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Zwitserland). Je hoeft alleen je roaming aan te zetten op je telefoon om hier gebruik van te maken. Wanneer je een 20GB of unlimited data abonnement hebt gelden iets andere regels.

Buiten de EU

In landen buiten de EU is het niet mogelijk om je reguliere internetbundel te gebruiken. Tele2 biedt daarom twee mogelijkheden:

  • Je betaalt per gebruikte MB. Er is een maandelijks maximum van €10 ingesteld. Heb je dit maximum bereikt? Dan stopt je internet automatisch en maak je geen onverwacht hoge kosten.
  • Je kiest voor een Verre Landen Bundel (indien beschikbaar). Je schaft deze bundel aan tegen een voordelig tarief, zodat je kunt internetten in het buitenland. Een Verre Landen Bundel kun je online activeren voor vertrek (zodat je verbonden aankomt op je plaats van bestemming), of via sms. De bundels zijn 31 dagen geldig.

Wanneer je het limiet van €10 hebt bereikt, wordt je internet automatisch stopgezet. Je krijgt dan een sms met de vraag of je je buiten-de-bundellimiet wilt verhogen naar €20, €30 of €50, óf je een Verre Landen Bundel wilt aanschaffen.

Tele2 is continu bezig met het verbeteren van de customer experience. Door middel van customer journeys en aan tafel te gaan zitten met klanten proberen zij een zo goed mogelijke klantervaring neer te zetten.

Met een tariefplafond van €10 en de Verre Landen Bundel is Tele2 goed op weg om gebruikers een fijne internetervaring te bezorgen in het buitenland. Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan onze Tele2 pagina voor de laatste aanbiedingen. 

Voor een zo goede mogelijke gebruikerservaring gebruiken wij cookies voor technische, meet- en marketingdoeleinden. Door verder te gaan op onze site gaat u hiermee akkoord.
Leest u voor meer informatie ook onze Privacy verklaring. Sluiten x