Wat is een belbundel?

Wil je een telefoonabonnement af te sluiten, maar lees je alleen maar over bel- en andere bundels? Dat kan verwarrend zijn als je niet weet wat een belbundel is. Daarom leggen we het je graag uit.

Belbundel in een abonnement

Bundels vormen de inhoud van je abonnement. In feite is een abonnement een overeenkomst waar naast de algemene voorwaarden en kosten in staan, vermeld van welke diensten je gebruik maakt. Die diensten zijn de bel-, sms- en internetbundels.

Eenmalig een extra belbundel

Wanneer je een maand meer belt dan anders of in het buitenland verblijft, kun je een aanvullende belbundel aanschaffen. Hier betaal je eenmalig extra voor en is vaak goedkoper dan over je bundel heen gaan. Sommige telefoonnummers vallen buiten je bundel. Wanneer je hiernaar belt kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.

Benieuwd hoeveel belminuten jij in je bundel nodig hebt? Ontdek hier wat voor beller jij bent en betaal niets te veel je abonnement. In onze vergelijker vind je welke provider de goedkoopste belbundel aanbiedt.

Voor een zo goede mogelijke gebruikerservaring gebruiken wij cookies voor technische, meet- en marketingdoeleinden. Door verder te gaan op onze site gaat u hiermee akkoord.
Leest u voor meer informatie ook onze Privacy verklaring. Sluiten x