Nieuws

Onbeperkt 4G internet, bellen en sms’en met Unlimited van Tele2

Op woensdag 17 mei lanceert Tele2 het nieuwe ‘Unlimited’ abonnement. Een abonnement met onbeperkt 4G internet, bellen en sms’en voor een historisch lage prijs van 25 euro per maand. Hiermee lijkt Tele2 de prijzenoorlog aan te gaan met concurrent T-Mobile.

Tele2 Unlimited abonnement

Het nieuwe Tele2 Unlimited abonnement vervangt het abonnement met een 24GB bundel voor een abonnement met écht onbeperkt data. Hiermee gaat Tele2 de strijd aan met de concurrentie, want naast écht onbeperkt is het vernieuwde abonnement ook nog eens 10 euro goedkoper dan zijn voorloper. Als extra service vervangt Tele2 kosteloos alle 4G-abonnementen met een 24GB bundel automatisch voor een Unlimited Data abonnement. Hierna kunnen ook klanten met een kleinere databundel overstappen naar het Unlimited abonnement.

Overige Tele2 abonnementen
Naast het Unlimited abonnement worden ook de overige Abonnementen van Tele2 tegen een nieuw en scherp tarief in de markt gezet. De vernieuwde prijzen variërend van 10 tot 25 euro per maand.

De strijd aan met T-Mobile Unlimited Go

Afgelopen januari startte T-Mobile met het ‘Unlimited Go’ abonnement: onbeperkt 4G internet, bellen en sms’en voor een bedrag van 35 euro. Het Unlimited Go abonnement bleek een groot succes. Uit de kwartaalcijfers van T-Mobile blijkt dat het klantenbestand over het eerste kwartaal met 69.00 klanten is gegroeid. Daarnaast zijn er zo’n 30.000 bestaande abonnees overgestapt op onbeperkt 4G internet, bellen en sms’en van T-Mobile.

Tele2 lijkt met zijn onbeperkt 4G internet, bellen en sms’en de prijzenoorlog om onbeperkte data aan te gaan met concurrent T-Mobile.

Voor een zo goede mogelijke gebruikerservaring gebruiken wij cookies voor technische, meet- en marketingdoeleinden. Door verder te gaan op onze site gaat u hiermee akkoord.
Leest u voor meer informatie ook onze Privacy verklaring. Sluiten x