Nieuws

Simyo introduceert Simyo Compleet: dubbele bundels voor KPN klanten!

Provider Simyo heeft ‘Simyo Compleet’ geïntroduceerd. Als sim only klant van Simyo krijg je daardoor mooie extra’s wanneer je thuis internet hebt van KPN. Je hele bundel wordt namelijk verdubbeld!

Hoe werkt Simyo Compleet?

Het is eigenlijk heel simpel: Heb je internet van KPN thuis, en een Simyo sim only abonnement? Dan worden gratis je belminuten en je databundel verdubbeld! Gratis, want Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. KPN heeft al een tijdje voordelen voor klanten met een mobiel abonnement en internet thuis van KPN. Dit heet KPN Compleet. Maar ze vonden het ook tijd om de Simyo klanten hierbij te betrekken: Simyo Compleet. Je zit nergens aan vast, het is echt een extraatje.

20171023_inline_blog

Wat als het KPN abonnement niet op mijn naam staat?

Heb je een Simyo sim only en woon je op een adres met internet van KPN? Dan kan je nog steeds gebruikmaken van Simyo Compleet. Het gaat er namelijk om dat het factuuradres van beide abonnementen gelijk is. Dus staat het internet op naam van je ouders, of iemand anders? Geen probleem, nog steeds een dubbele bundel.

Hoe activeer je Simyo Compleet?

Je kan Simyo Compleet activeren door in te loggen op mijn.simyo.nl/compleet. Hier zie je of je aanmerking komt en kan je heel gemakkelijk Simyo Compleet activeren. Vanaf de eerste dag van de volgende maand gaan je extra’s in. Super handig!

Ben je zelf op zoek naar een sim only van Simyo? Vergelijk dan de Simyo abonnementen en check de aanbiedingen in onze vergelijker.

Voor een zo goede mogelijke gebruikerservaring gebruiken wij cookies voor technische, meet- en marketingdoeleinden. Door verder te gaan op onze site gaat u hiermee akkoord.
Leest u voor meer informatie ook onze Privacy verklaring. Sluiten x