Welke providers hebben een abonnement zonder credit check?

Bij de volgende providers is het mogelijk om een (sim only) abonnement af te sluiten zonder credit check: Simpel, hollandsnieuwe, Robin Mobile en YouFone.

Wat is een credit check?

Een credit check (of kredietcheck) houdt in dat providers checken of je wel kredietwaardig bent. Hiermee controleren ze of je het (sim only) abonnement wel maandelijks zou kunnen betalen. Heb je in het verleden problemen gehad met het betalen van (telefoon) rekeningen dan kun je bekend staan als wanbetaler en daardoor geen abonnement afsluiten. Die registratie als wanbetaler is gelukkig niet voor altijd; mocht je je schuld(en) afbetaald hebben wordt het kruisje achter je naam verwijderd. Dit kan wel enige tijd duren.

*Check voor de zekerheid al het laatste nieuws over de credit check bij jouw provider.

Hoe weet ik of ik geregistreerd sta als wanbetaler?

Hiervoor moet je bij het bedrijf Preventel zijn. Dit bedrijf is alleen bereikbaar via briefpost. Om de informatie op te vragen kun je een brief sturen naar het volgende adres:

Stichting Preventel

Postbus 744

7400 AS Deventer

Voor een zo goede mogelijke gebruikerservaring gebruiken wij cookies voor technische, meet- en marketingdoeleinden. Door verder te gaan op onze site gaat u hiermee akkoord.
Leest u voor meer informatie ook onze Privacy verklaring. Sluiten x