Hoeveel aansluitkosten betaal je per provider?

Bij het afsluiten van een nieuw mobiel abonnement betaal je bij vrijwel elke provider aansluitkosten. Dit geldt ook voor sim only abonnementen. De kosten variëren van € 9,95 tot 25 euro. Meestal worden de aansluitkosten opgeteld bij je eerste maandfactuur, maar het kan ook zo zijn dat je deze direct tijdens je bestelling dient te voldoen.

Sommige providers hanteren niet de term aansluitkosten, maar hebben het over ‘eenmalige kosten’ of ‘administratiekosten’.

Wanneer je al klant bent bij een provider en een nieuw abonnement afsluit, hoef je geen aansluitkosten te betalen. Daarnaast zijn er regelmatig leuke acties waarop je lekker kunt besparen. Zo betaal je bij het afsluiten van een Onbeperkt Robin Mobile abonnement via SimOnly.nl tijdelijk géén aansluitkosten en ontvang je een gratis simkaart t.w.v. € 9,95!

Sim Only heeft alle aansluitkosten per provider voor je op een rijtje gezet. Dit overzicht is voor het laatst bijgewerkt op 22 december 2017:

ProviderEenmalige aansluitkosten
Youfone€ 9,95
Tele2€ 15,-
Simyo€ 14,99
Ben€ 14,95 (tijdelijk geen aansluitkosten voor studenten!)
T-MobileTijdelijk geen aansluitkosten via simonly.nl!
KPN€ 25,-
HollandsnieuweTijdelijk geen aansluitkosten via simonly.nl!
Telfort€ 20,-
Robin MobileGeen aansluitkosten
Vodafone€ 25,-

Als enige provider die standaard geen aansluitkosten rekent, komt Robin Mobile het voordeligst uit de bus. Houd er echter wel rekening mee dat je eenmalig €9,95 voor je nieuwe simkaart moet neerleggen.

Direct vergelijken

Vergelijk alle Sim Only abonnementen op Simonly.nl

Aantal belminuten:
Aantal MB's:
Vragen? Neem contact op via 08 5044 1004 of mail naar: support@simonly.nl
Voor een zo goede mogelijke gebruikerservaring gebruiken wij cookies voor technische, meet- en marketingdoeleinden. Door verder te gaan op onze site gaat u hiermee akkoord.
Leest u voor meer informatie ook onze Privacy verklaring. Sluiten x