Nieuws

Robin Mobile verdwijnt en gaat verder als Budget Mobiel

Provider Robin Mobile is overgenomen door de Nest Groep, en daarmee verandert ook de naam van de provider in “Budget Mobiel”.

Robin Mobile

Sinds 2013 is Robin Mobile actief als mobiele provider op het KPN-netwerk. Robin Mobile moest de concurrentie aangaan door zich te onderscheiden op gebied van buiten-bundel-kosten. De provider staat daarom ook bekend om onbeperkte bundels; internet, bellen en sms’en voor een vast bedrag. Inmiddels maken duizenden mensen gebruik van de voordelige vaste bundels van Robin Mobile.

Budget Mobiel

Het bedrijf dat Robin Mobile heeft overgenomen is geen nieuwe speler, en heeft al verschillende diensten onder de naam Budget. Zo zijn ze bekend van Budget Energie en Budget Alles-in-1. Ook zijn NLE – energieleverancier – en NLEx – alles-in-1 -overgenomen voor Nuts Groep.

Gaat er iets veranderen voor huidige klanten?

Voor bestaande gebruikers verandert er niet veel. Klanten blijven op het betrouwbare KPN-netwerk bellen, sms’en en internetten. Op 17 januari worden alle Robin Mobile abonnementen omgezet naar Budget Mobiel: Dit is terug te zien op de facturen.

Verbruik en inzicht in je abonnement kun je zien via MijnBudget of de Budget Mobiel app. Je abonnement en inloggegevens blijven gelijk aan die van Robin Mobile. Er komen dus geen kosten bij. Wel is er een voordeel voor klanten die gebruikmaken van het alles-in-1 pakket of energiepakket van NLE; deze krijgen maandelijks 5 euro korting door te combineren.

Voor een zo goede mogelijke gebruikerservaring gebruiken wij cookies voor technische, meet- en marketingdoeleinden. Door verder te gaan op onze site gaat u hiermee akkoord.
Leest u voor meer informatie ook onze Privacy verklaring. Sluiten x