Nieuws

Simyo verlaagt tijdelijk prijs van twee meest gekozen internetbundels

Sim Only provider Simyo verlaagt tijdelijk de prijs van de internetbundels van 1000 en 4000 MB. Dit zijn de meest gekozen internetbundels bij de provider. Van 7 mei tot en met 31 juli zijn ze in prijs verlaagd.

De tijdelijke prijsverlaging geldt voor bestaande én nieuwe klanten. En het fijne is: de korting blijft onbeperkt geldig als de klant de bundel hierna behoudt. De 1000 MB-bundel is tijdelijk 3 euro per maand goedkoper, de bundel met 4000 MB kost tijdelijk 2 euro per maand minder. Dit is een besparing van respectievelijk 36 en 26 euro per jaar.

Simyo geeft zijn klanten zoveel mogelijk de touwtjes in handen. Zo kunnen ze via Mijn Simyo en de Mijn Simyo app zelf alles rondom hun abonnement regelen. Het gratis aanpassen van bundels naar boven én beneden hoort daar ook bij. Ook met een jaarabonnement. Zo blijft een Sim Only abonnement altijd passen bij het gebruik van de klant.

De tijdelijke actie geldt niet alleen voor nieuwe klanten, maar ook voor bestaande klanten. In een speciaal blogartikel legt Simyo uit hoe het aanpassen van bundels werkt via Mijn Simyo en de Mijn Simyo app.

“De klant staat bij ons altijd centraal”, aldus Bart Versteijlen, General Manager van Simyo. “We zijn dagelijks bezig met het nóg verder verbeteren en verduidelijken van onze producten en diensten. Met deze actie willen we meer bieden voor een lagere prijs. Zo hopen we veel klanten blijer te maken.”

Over Simyo

Simyo is een Sim Only provider die het netwerk van KPN gebruikt. Simyo heeft een andere mentaliteit dan andere telecomproviders: bij Simyo zetten ze namelijk alles op alles om mensen blij te maken. Dit noemt de provider ‘Jij Blij, Wij Blij’. Dankzij deze mentaliteit is Simyo al 5 jaar op de rij de beste mobiele provider volgens het panel van de Consumentenbond. Daarnaast won Simyo in 2016 als eerste telecomprovider ooit de award voor Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland. In 2017 is Simyo door SAMR ook verkozen tot het Klantvriendelijkste Telecombedrijf van Nederland.

Benieuwd welk abonnement het beste bij jou past? Bekijk de goedkoopste Simyo abonnementen in onze vergelijker!

Voor een zo goede mogelijke gebruikerservaring gebruiken wij cookies voor technische, meet- en marketingdoeleinden. Door verder te gaan op onze site gaat u hiermee akkoord.
Leest u voor meer informatie ook onze Privacy verklaring. Sluiten x