Nieuws

Hi wordt KPN

hiwordtkpn

De jongerenprovider Hi gaat verder als KPN.
In het persbericht van Hi staat dat de komst van 4G internet ervoor heeft gezorgd dat KPN en Hi-klanten naar elkaar zijn toe gegroeid. Zij willen onbezorgd kunnen streamen en grotere databundels, maar ook meer kunnen combineren. De rebranding zou daarom passen binnen de ‘vereenvoudiging’ van de organisatie.

Jaap Postma, Directeur Consumentenmarkt:
“Hi heeft sinds de oprichting in 1996 veel bereikt en een grote bijdrage geleverd aan de mobiele groei van KPN. Het merk liep vanaf het begin voorop in de dienstverlening door in te spelen op de specifieke telecom wensen van jongeren. Het gebruik van streamingdiensten op het gebied van video en muziek is door de uitstekende mobiele internet ervaring over 4G voor alle mobiele klanten belangrijk geworden. Wij nemen afscheid van het merk Hi, maar niet van waar het merk Hi voor staat, en zullen ook met het merk KPN goed blijven inspelen op de wensen van onze klanten, ook jongeren.“

Klanten hoeven niks te doen
Alle Hi klanten houden hetzelfde telefoonnummer en gaan niets extra betalen bij KPN. Ook de einddatum van het contract en de bundels blijven hetzelfde. Om Hi klanten welkom te heten, geeft KPN alle Hi klanten een upgrade cadeau die past bij hun huidige abonnement of prepaid aansluiting. Klanten krijgen hierover persoonlijk bericht. Hi abonnementen en prepaid aansluitingen worden tussen 23 april en 1 juli overgezet naar het KPN merk.

Wil je een sim only abonnement van KPN? Check dan onze KPN sim only aanbiedingen of vergelijk alle providers.

Voor een zo goede mogelijke gebruikerservaring gebruiken wij cookies voor technische, meet- en marketingdoeleinden. Door verder te gaan op onze site gaat u hiermee akkoord.
Leest u voor meer informatie ook onze Privacy verklaring. Sluiten x