Nieuws

43% verkochte mobiele abonnementen is sim only

Steeds meer mensen kiezen voor een sim only abonnement. Van alle verkochte mobiele abonnementen in het 3e kwartaal in 2014 was maar liefst 43% sim only. In dezelfde periode in 2013 lag dat aandeel nog op 34%. In slechts 1 jaar tijd is het aandeel sim only dus gestegen met 26%! Dit blijkt uit onderzoek van Telecompaper.

“Het afgelopen jaar groeide het aantal sim-only afnemers van 34 naar 43 procent.”

 

De meeste mensen (bijna 60%) kopen hun nieuwe sim only abonnement online. Omdat je geen mobiele telefoon hoeft uit te zoeken, is een bezoekje aan de winkel geen noodzaak. De verschillende sim only aanbiedingen van alle providers zijn heel gemakkelijk met elkaar te vergelijken.

Goedkopere ‘no frills’ merken als Simyo, Simpel, Youfone en Ben groeien in populariteit. Vier op de tien abonnementen wordt bij zo’n merk afgesloten. Omdat prijs de belangrijkste reden is om voor een provider te kiezen, groeit het aandeel van de goedkopere merken nog steeds.

Op Simonly.nl kun je de simonly abonnementen van de volgende voordeelmerken vergelijken:

Bekijk of jij niet veel voordeliger uit bent door over te stappen naar een nieuw sim only abonnement. Je maandelijkse besparing kan echt fors oplopen.

 

Voor een zo goede mogelijke gebruikerservaring gebruiken wij cookies voor technische, meet- en marketingdoeleinden. Door verder te gaan op onze site gaat u hiermee akkoord.
Leest u voor meer informatie ook onze Privacy verklaring. Sluiten x