Nieuws

Is Lebara van KPN?

Lebara is een telecomprovider die zich richt op de internationale gemeenschap en heeft een aanbod van prepaid mobiele telefonie, sim-only abonnementen en mobiele data-abonnementen. Maar is Lebara eigendom van KPN, de grootste telecomprovider van Nederland?

Het antwoord is nee, Lebara is niet eigendom van KPN. Hoewel Lebara actief is in Nederland en KPN de grootste telecomprovider van het land is, zijn de twee bedrijven onafhankelijk van elkaar. Lebara werd in 2001 opgericht door een groep ondernemers uit het Verenigd Koninkrijk en is sindsdien uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met vestigingen in verschillende landen, waaronder Nederland. Lebara maakt wel gebruik van het netwerk van KPN.

Welke diensten biedt Lebara aan?

Lebara biedt voornamelijk prepaid aan, wat betekent dat klanten op voorhand betalen voor het gebruik van hun telefoon. Dit is vooral populair bij mensen die geen vast contract willen afsluiten of die op zoek zijn naar een betaalbare manier om te bellen naar het buitenland. Lebara biedt ook sim-only abonnementen aan, waarbij klanten alleen een simkaart ontvangen en zelf een telefoon moeten aanschaffen.

KPN is een van de grootste telecomproviders van Nederland en biedt een breed scala aan diensten, waaronder mobiele telefonie, internet, televisie en vaste telefonie. KPN is een beursgenoteerd bedrijf en is niet eigendom van een andere organisatie.

Lebara dus geen dochteronderneming van KPN en zijn de twee bedrijven onafhankelijk van elkaar. En hoewel Lebara en KPN beide actief zijn in de telecom in Nederland, bieden ze verschillende diensten en producten aan en hebben ze hun eigen unieke aanbod!

Voor een zo goede mogelijke gebruikerservaring gebruiken wij cookies voor technische, meet- en marketingdoeleinden. Door verder te gaan op onze site gaat u hiermee akkoord.
Leest u voor meer informatie ook onze Privacy verklaring. Sluiten x