Nieuws

Een back-up maken van je Whatsapp gesprekken doe je zo!

WhatsApp is een populaire app voor het versturen van berichten en het voeren van gesprekken. Soms wil je misschien een back-up maken van je gesprekken, bijvoorbeeld als je een nieuwe telefoon krijgt of als je de gesprekken wilt bewaren voor later. Hier is hoe je een back-up van je WhatsApp-gesprekken kunt maken:

  1. Open WhatsApp en ga naar de instellingen. Dit doe je door op de drie puntjes in de rechterbovenhoek te tikken en vervolgens op “Instellingen” te kiezen.
  2. Tik op “Chats” en vervolgens op “Back-up”. Hier kun je zien wanneer de laatste back-up is gemaakt en of deze automatisch wordt gemaakt.
  3. Tik op “Back-up maken” om een nieuwe back-up te maken. Je kunt ook kiezen voor “Back-up naar Google Drive” om de back-up op te slaan in je Google Drive-account, zodat je deze op elk apparaat kunt terugzetten.
  4. Wacht tot de back-up is gemaakt. Dit kan even duren, afhankelijk van het aantal gesprekken en foto’s dat je hebt.
  5. Als de back-up klaar is, kun je deze terugzetten op je nieuwe telefoon door WhatsApp te installeren en de stappen te volgen om de back-up te herstellen.

Het is belangrijk om regelmatig een back-up te maken van je WhatsApp-gesprekken, zodat je deze niet kwijtraakt als je telefoon gestolen of beschadigd raakt. Zo kun je altijd blijven chatten met je vrienden en familie, zelfs als je een nieuwe telefoon krijgt.

Voor een zo goede mogelijke gebruikerservaring gebruiken wij cookies voor technische, meet- en marketingdoeleinden. Door verder te gaan op onze site gaat u hiermee akkoord.
Leest u voor meer informatie ook onze Privacy verklaring. Sluiten x